◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Pandemia creierelor spălate, produce victime la Viena

Din cele mai vechi timpuri au existat grupări (triburi, state) cu conducători dictatoriali care au conceput metode de supunere, cel mai simplu fiind spălarea creierului supușilor din fragedă copilărie. Întrucât în lume există trei ideologii radical-mortale; nazismul, comunismul și islamismul, mă voi opri la acestea ca importanță și număr de membri.  Naziștii au creat; Hitlerjugend, Comuniștii;  organizația pionierilor și UTC-ul, Islamul deși are o  multitudine de așa numite școli juridice (malekit, hanefit, șafeit, hanbalit, ismaelit, zaydit) legea de bază este Coranul, implicit Șaria, care nu s-au reformat de la fondare (anul 622) până în zilele noastre. Coranul compus din Sure și Versete, este similar cu Biblia creștină, diferența că Biblia prin Decalog propovăduiește;  porunca 5-a;  să nu ucizi“ ,iar  coranul prin Sura 2, verset 191; „ucide-i oriunde îi întâlnești”, se referă la necredincioși, adică oricine nu este musulman.

Și iată că unul dintre multipli executanți a poruncii; Sura2, macedo-austriac Kujitim Fejzulai, tânăr în vârstă de 20 ani, eliberat condiționat din închisoare, condamnat pentru activități teroriste de un tribunal Austriac, a trecut la acțiune luni 02.11.20. ora 20,00. Nu a fost întâmplător planul, conceput de la ieșirea din închisoare, a trebuit să fie imediat pus în aplicație, căci Austria a fost declarată Lockdown din 03.11.20 ora 0,00 – dată la care criminalul nu ar mai fi avut oameni pe străzi respectiv pe cine să ucidă. Filmările instantanee ne arată cum omoară fără reticențe pe oricine, chiar se mai întoarce la o victimă care se zbătea să-i dea împușcătura fatală. Criminal cu creierul spălat de ideologia „ucide-i oriunde îi întâlnești“, a trăit din ajutor social neto; 917,35 Euro lunar, locuință socială ce puțini austrieci localnici au avut șansa să primească, în Donaustadt 41,9 m2. Alții așteaptă mulți ani ca primăria să le aprobe locuință socială, iată cum încălzești șarpele la sân. Dar el fanaticul cu creierul transparent, din banii primiți a cumpărat armament; pușca automată Kalașnikow, revolver 6,72, macetă, necesare executării necredincioșilor în lumina, respectării Sura 2, (Coran) și a jurământului ce el la făcut organizației ISIS (Statul Islamic).În August 2018 Kujtim F.  a plecat către Kabul ca să intre în așa numitul „Război sfânt“ – „Jihad“. Cum poate fi un un război sfânt uciderea unor oameni nevinovați și fără apărare, este încă odată dovada lașității când ucigașul trage cu pistolul, iar cel ce cade la pământ se apără cu mâna goală (vezi filmările de pe internet).Arestat fiind în Turcia a fost trimis în Austria (cetățenie dublă, Austro-Macedoneană). Condamnat în Aprilie 2019 la 22 luni închisoare, pentru apartenență la organizația ISIS, eliberat în Decembrie același an, când a primit locuință, și aproape 1000 Euro lunar, din care el  cumpăra sârguincios armament, iar în Julie 2020, pregătind atacul terorist contra țării care l-a găzduit așa de confortabil, a încercat să cumpere o cantitate mai mare de muniție în Slovacia unde a fost refuzat și imediat serviciul secret Slovac a informat serviciul competent din Austria.

Trăia izolat, vecinii spun că primea vizite numai de bărbați și era mai tot timpul la moscheea islamică din apropiere, unele moschei devenind mașini de spălat creierul, efectul l-a constatat acum și Austria, dar el este un efect general, numai China, alt stat radical, știe să pună capăt Jihadului, ținând minoritatea Uigură (islamiștii) sub control permanent, trecându-se la contra spălarea creierelor Uigurilor, condiție care le va permite să iasă din lagărele pentru dezislamizare.

Criminalul islamist Kujtim F. a început să omoare în seara zilei de luni;  02.11.începând cu  cartierul Bermuda unde se găsește Sinagoga, deci cu plan de atac asupra unui obiectiv evreiesc, dar totul era închis deja la acea oră. Văzând că nu poate intra, islamistul pleacă trăgând rafale în orice trecător, în special în localuri unde vienezii se bucurau de ultimele ore libere, înainte de lockdown, fiind ținte fixe mai ușor de ucis. În pas forțat ucigașul mitraliază străzile Seitenstettengasse, Morzingplatz, Fleischmarkt, Graben, Bauernmarkt, Ruperchtplatz und Salzgries, devenite 7 locuri însângerate cu 4 morți și 22 de răniți. Oameni speriați de moarte se închid și sting luminile în localuri, nimeni să nu iasă, NIMENI să nu intre, mirosul de sânge este mirosul de moarte, în localul „Schwarzen Kameel“ clienții se ascund în subsolul cu arcade, unde nu se mai aud rafalele de mitralieră și rămân până dimineață, după cum relatează ziarul Kronenzeitung. Cine sunt victimele decedate în Wiener City ?;  o chelneriță, 22 de ani ce este și studentă studiază arta, un tânăr, 21, Nexhip V. originar din Nordmacedonia, un bucătar renumit, 47, Chen Zhi B. proprietarul unui restaurant pe Franz Josef Kai, iar soția lui grav rănită, a patra victimă este o femeie de 44 de ani. 

Relatările din spitale unde stau la rând mașinile salvării, se reclamă prea puține echipaje, sanitarii nu fac față, este stare de război declanșată de ideologia morții. Spitalul AKH este închis ermetic, polițiști echipați cu armament greu sunt peste tot.

Eficiența poliției (WEGA, COBRA) în lichidarea teroristului a fost exemplară. Alarma s-a dat la ora 20,00 iar la ora 20,09 în schimbul de focuri, Kujtim F. a încetat să mai ucidă vreodată. Pentru că era  recidivist, deci urmărit, au fost imediat arestați  14 prieteni, și s-au executat 18 descinderi cu percheziții.

Multe autorități islamice au luat poziții critice la adresa acestor criminali ce nu reprezintă ideologia lui Mohamed, ei sunt singulari ce afectează imaginea islamului în general. Dl.Aiman Mazyek președintele cultului în Germania a trimis telegramă de solidaritate, din Italia purtătorul de cuvânt Yassine Lafram, al societății islamice din Roma, din Iran Said Khatibsadeh, Asociația moscheilor turcești din Viena ATIB, din Cairo, din Iordania, condoleanțe, etc. Diplomația este arta de a acoperi ce este negativ, să mai rămână o șansă de dialog. Churchil a studiat ideologia islamică și a spus; „cât timp va exista această carte, coranul, nu va fi pace pe Terra“ .

Dacă nazismul a fost abolit (în Germania, Japonia, Italia) comunismul radical mai supraviețuiește în Nord Koreea și sub forme mai atenuate în China, Cuba, Venezuela, islamul conduce detașat în spălarea creierelor, îndoctrinarea forțată a populației. Trebuie spus că după ororile celui de al doilea război mondial ONU a adoptat în 10 Decembrie 1948, Carta Internațională a Drepturilor Omului, ce NU a fost ratificată de toate cele 193 de state membre. Țările islamice au creat o cartă arabă a drepturilor omului în 1994, modificată în 2004, controversele sunt între cele două orientări; Suniți și Șiiți. De altfel se ajunge și la confruntări armate cu substrat religios, ex. între Arabia Saudită și Iran, via Yemen.

Constantin Gumann  / UZPR

05.11.2020.  

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *