default-logo

RuBisCo – Secretele fotosintezei. Descoperirile Universităților Britanice…

Astăzi veți afla lucruri interesante despre o posibilă revoluție în lumea vegetală, realizată cu ajutorul științei.

Mai multe universități din Marea Britanie au găsit o soluție ingenioasă care poate stimula viața vegetală într-o manieră fără precedent.

Pentru a ne prezenta această descoperire, în această seară, îl avem alături de noi pe cunoscutul promotor al științelor Alexandru Mironov, licențiat în fizică, scriitor și realizator tv, senior editor la revista Știință și Tehnică, un om pe care îl cunosc aproape toate generațiile de români.

Și dacă, pentru o parte a mediului științific, descoperirea este una de excepție, alți oameni de știință ar putea avea obiecții etice cu privire la intervenția asupra genelor plantelor pe care cei care ne spun că au descoperit secretele fotosintezei vor să le facă.

Dar pentru că este bine să fim cât mai bine informați, vă invit să descoperiți drumul pe care vor să meargă unii oameni de știință.

Conferința face parte din ciclul CONFERINȚELE DALLES, un proiect produs de Centrul Metropolitan de Educație și Cultură Ioan I. Dalles, condus de domnul Gabriel Fătu, proiect realizat sub coordonarea doamnei Mina Bauer.

Partener media: Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*