default-logo

Echipa națională de FIFA Xbox a României la Cupa Mondială

Echipa națională de fotbal virtual a României, antrenată de Robert Pencea, a debutat aseară la prima ediție a Cupei Mondiale de FIFA Pro Clubs XBox. Acest modul de joc înseamnă că fiecare jucător al echipei virtuale este controlat de un utilizator uman. Se joacă folosindu-se XBox-ul.

Naționala României a terminat turul grupei preliminare neînvinsă, rezultatele înregistrate fiind următoarele: 1-0 cu Jamaica, 1-1 cu Tunisia și 5-1 cu Iordania. România este lider al seriei, cu 7 puncte, iar joi seară, începând cu ora 22.00, are loc returul, împotriva acelorași oponente. Primele două clasate se vor califica pentru tabloul eliminatoriu.

Este prima ediție a Cupei Mondiale în această versiune, ceea ce face ca echipele să aibă șanse sensibil egale de a ajunge în fazele superioare. La turneul final participă 64 de echipe, împărțite în 16 grupe.

Meciurile naționalei României vor fi comentate de Cristian Frisk, membru al UZPR. Astfel, UZPR își demonstrează susținerea pentru această formă de manifestare a pasiunii pentru sport, care, în timpul pandemiei Covid-19, are o valoare de responsabilitate socială. 

Cristian Nicolae Ghena / UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*