default-logo

Invitație la o întâlnire cu reprezentanți europeni ai profesiilor liberale

În conformitate cu Protocolul de parteneriat semnat între Uniunea Profesiilor Liberale din România (UPLR) și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), domnul Adrian Vascu, președinte UPLR, a lansat membrilor uniunii noastre profesionale următoarea invitație:

„În cadrul acțiunilor care se organizează cu prilejul asigurării de către România a  Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, Consiliul European al Profesiilor Liberale-CEPLIS și Confederația Profesiilor Liberale din Italia – Confprofessioni vor efectua o vizită în țara noastră într-o delegație comună, care va avea întâlniri instituționale cu reprezentanți ai autorităților publice și profesiilor liberale.

Cele două organizații de profesii liberale au desfășurat, în ultimii ani, astfel de misiuni în toate statele care au deținut Președinția rotativă a Consiliului European. Delegația va fi condusă de GAETANO STELLA, prim-vicepreședinte și președinte al Comitetului Permanent al Consiliului European al Profesiilor Liberale-CEPLIS și președinte al Confederației Profesiilor Liberale din Italia – Confprofessioni, una dintre cele mai puternice asociații interprofesionale din Uniunea Europeană organizate la nivel național.  GAETANO STELLA, de profesie contabil, areșanse foarte mari ca în luna mai a.c. să fie ales președinte al Consiliului European al Profesiilor Liberale – CEPLIS.

Delegația, care se va afla în România în perioada 9-11 aprilie 2019, va avea  o întâlnire cu reprezentanți ai  asociațiilor de profesii liberale din România la data de 10 aprilie a.c., ora 17:00, la sediul CamereiConsultanților Fiscali din București, str. Alexandru Constantinescu nr. 61, sector 1.

Pe lângă o informare reciprocă, membrii delegației doresc să discuteaspecte legate de reglementare, libera circulație a profesioniștilor liberali, servicii, E-card, cadrele comune de formare, antreprenoriat,relațiile profesioniștilor liberali cu întreprinzătorii mici și mijlocii etc.Jurnaliștii interesați sunt invitați să participe atât la întâlnire, cât și la conferința de presă, care va avea loc în final.”

Jurnaliștii interesați de acest eveniment sunt rugați să anunțe participarea la Secretariatul general al UPLR,

Tel: 0213124582

Email: uplr@uplr.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*