default-logo

Nikos Vertis Live la Sala Palatului, Superstarul muzicii grecesti, revine la Bucuresti cu 2 Concerte LIVE la Sala Palatului


Joi 28 martie şi vineri 29 martie 2019, ora 20:0
0

Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine în România, pentru al treilea an consecutiv, cu un concert live de excepție! De data aceasta starul muzicii greceşti va susţine două concrete la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 si 29 martie 2019, de la ora 20.00.

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste și pasiune, cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec.
Cu exact un an în urmă, după ce concertul din 16 martie 2018 al lui Nikos Vertis a fost declarat SOLD OUT, la insistențele publicului, organizatorii, împreună cu staff-ul celui mai popular artist al Greciei, au hotărât să programeze un al doilea spectacol pe 15 martie, tot la Sala Palatului din Capitală.
“Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Pentru mine, satisfacția publicului reprezintă succesul. Le mulțumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea și îi asigur că dragostea lor mă onorează și mă obligă. Vă aștept pe toți pe 27 si 28 martie, la Sala Palatului, cu şlagăre, dar şi cu piese noi, să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat.” – Nikos Vertis

Interpret, compozitor şi textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de success în Australia, SUA, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, lansat în 2003, obținând titlul de Cel mai bun debut al anului, dar şi Discul de Platină pentru primul său single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină Discuri de Platină și de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance. Vocea specială a lui Vertis și emoția pe care o transmite asigură succesul tuturor concertelor live pe care le susține, Nikos Vertis fiind recunoscut nu doar cel mai popular artist, dar şi cu un respect deosebit pentru public.
Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului, precum si câteva piese noi, interpretate în premieră pentru publicul din România. Acompaniat de propria orchestră de muzicieni, Nikos Vertis va prezenta un show la cele mai înalte standarde.

Primii 500 de spectatori care vor cumpăra bilete la categoria VIP vor primi câte un mărţişor cu fotografia artistului.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, staţia de metrou Unirii 1 şi online pe vandbilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, entertix.ro si blt.ro.
Biletele se achizitionează numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de către societatea organizatoare – tocmai pentru a se evita cumpărarea unor falsuri, şi nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul în care, totuşi, s-au achiziţionat bilete şi din alte puncte decât cele agreate, vă rugam insistent să sunaţi la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor înainte de ziua spectacolului.
Info: 0722.408.143, 0745.171.770, 0747.057.222.

Oana GEORGESCU, PR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*