default-logo

SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC 6-2, 6-7(2), 6-0 / Halep dispută a patra finală la Madrid și e la un singur meci de locul 1 WTA!

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a învins-o pe elvețianca Belinda Bencic (22 de ani, 18 WTA), scor 6-2, 6-7(2), 6-0, și s-a calificat în finala turneului Premier Mandatory de la Madrid de sâmbătă.

  • Ca să redevină lider mondial, Simona Halep are de îndeplinit o singură condiție: să se impună la Madrid.
  • Adversara Simonei va fi câștigătoarea dintre americanca Sloane Stephens (8 WTA) și olandeza Kiki Bertens (7 WTA), meci ce se va juca în această seară.

Primul set a fost dominat de serviciul Simonei Halep. Românca a terminat cu un procentaj de 69% al punctelor câștigate cu primul serviciu, față de doar 33% al elvețiencei. Simo încheia setul după doar 29 de minute  și începea perfect și setul secund, cu un break la zero.

Bencic și-a ridicat nivelul, a redus numărul erorilor neforțate, a pus mai des primul serviciu în teren și s-a desprins la 3-1. Simona a reușit rebreak-ul, apoi s-a mers cap la cap până în tie-break, unul dominat autoritar de
elvețiancă.

Bencic a lovit puternic, a riscat pe fiecare lovitură și a împins partida în decisiv.

Simona a turat motoarele în setul trei. Greșelile neforțate au dispărut din jocul lui Halep, iar serviciul i-a oferit puncte ușoare, game-ul de 3-0 fiind și cel mai scurt al partidei. Bencic nu a mai găsit soluții, s-a precipitat și a 
comis greșeli copilărești. Grăitor este voleul trimis doi metri afară din preajma fileului, lovitură care i-a permis Simonei să se desprindă la 4-0.

Simona avansează în finală, unde o va înfrunta pe câștigătoarea dintre americanca Sloane Stephens (8 WTA) și olandeza Kiki Bertens (7 WTA). Înfruntarea dintre cele două este astăzi, de la 21:00.

gsp.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.