default-logo

Teatrul Colibri, invitat la Slatina cu spectacolul Puiul de Om din Cartea Junglei

Marți, 11 iunie 2019, Puiul de Om din Cartea Junglei se așează la povești în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la invitația Clubului Rotary Slatina, cu care Teatrul Colibri colaborează de peste un deceniu și alături de care a bucurat generații de copii cu titluri de poveste din repertoriul instituției.

Puiul de Om din Cartea Junglei, după Rudyard Kipling, este un spectacol cu scenariul, regia și scenografia semnate de Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica și video proiecția Marin Fagu, pictură păpuși Mihai Birtu, pictură decoruri Iulia Goanță, voci: Radu Popa, Ioana și Andrei Popescu, Laura Pumnea. În distribuție regăsim actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu și Robert Iovan.

Scenă cu scenă, spectacolul „Puiul de Om din Cartea Junglei“ povestește dinamic și ritmat, cu emoție și curiozitate, aventurile lui Mowgli în junglă. În haita lupilor sau lângă pantera cea înțeleaptă își trăiește frumos copilăria, cu năzdrăvănii și peripeții, învățând ce e bine și ce e rău, fără să știe că toate acestea aveau să-i fie de folos în viață, printre oameni.

Spectacolul Puiul de Om din Cartea Junglei va avea marți, la Slatina, două reprezentații, la orele 10:00 și 12:00.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*