default-logo

Pictorul de Negru al României, ELIAN BĂCILĂ a expus la Salonul Național de Artă Medievală

În perioada 16.09.2019 – 01.10.2019 s-a desfășurat la București  ediția a Xll a Salonului National de Arta Medievala, la  ARCUB, Hanul Gabroveni.Salonul National s-a bucurat și de această dată de prezența PICTORULUI DE NEGRU AL ROMÂNIEI, ELIAN BĂCILĂ pentru a treia oara fiind invitat de curatorul evenimentului artistul plastic Răducu MARIN. Artistul a expus o o pânză gigant din noua perioada de creație din anul 2019 lucrarea GENERATOR DE ENERGIE  – Izvorul Luminii 150×200 cm care s-a bucurat de o larga apreciere atât a publicului din Romania cât si de pe alte continente.
 
Totodată s-au sărbătorit 560 de atestare documentară a orașului București după cum avea sa declare artistul Elian Băcilă într- un interviu acordat redacției noastre.
 
Dintre artiștii plastici prezenți la Salonul National amintim doar câțiva din cei o suta care au fost prezenți: Nicolae Sava, Dan  Consrantinescu Cocoru, Raducu Marin, Draie Samar si Ammar Alnahhas din Siria, Teodor Vescu, George Costea, Carstina de la Studina precum si criticul de arta Marius Tita. Au trecut pragul Salonului actorul Victor Yila si actrița Anca Pandrea.
 
Ca proiecte pentru luna noiembrie  Elian Bacila pregătește o noua expoziție la Paris si o alta in Michigan – Kalamazoo in America.
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*