default-logo

Fox News a întrerupt transmiterea unei conferințe de presă a republicanilor ca urmare a unor acuzații nefondate referitoare la fraudă electorală

Transmiterea unei conferinţe de presă a echipei de campanie a lui Donald Trump de către postul de televiziune Fox News a fost oprită de moderator, care a explicat că acuzaţiile conform cărora scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie a fost fraudat sunt ”explozive” şi oficialităţile nu furnizează nicio dovadă, transmite marţi DPA, preluată de Agerpres.

Fox News este considerat un post conservator şi programele sale cu caracter politic sunt favorabile preşedintelui în exerciţiu Donald Trump. Totuşi, canalul TV l-a dat câştigător al alegerilor prezidenţiale pe Joe Biden în acelaşi timp cu alte media importante din SUA şi l-a tratat pe politicianul democrat drept preşedinte ales.

”Stop, stop, stop”, a intervenit moderatorul Neil Cavuto în timpul unei declaraţii a lui Kayleigh McEnany, o purtătoare de cuvânt a lui Trump.

”Ea acuză cealaltă tabără de favorizarea fraudei şi a voturilor ilegale. Dacă nu are mai multe detalii pentru a susţine acest lucru, nu pot fi de acord să continui să vedeţi asta”, le-a transmis Cavuto telespectatorilor.

”Este o acuzaţie explozivă să spui că cealaltă parte efectiv falsifică şi trişează. Dacă (purtătoarea de cuvânt, n.red.) aduce dovezi, atunci evident că vom relua” (conferinţa de presă, n.red.), a adăugat moderatorul, după care imediat pe post a început o pauză publicitară.

4gmedia.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*