◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro27.04.2024

OZN-urile nu ne mai vizitează…Iată motivul!

Cele mai populare agenții de monitorizare al fenomenului OZN, MUFON și Centrul național de raportare a OZN-urilor, au raportat o scădere impresionantă a aparițiilor aparatelor de zbor neidentificate în lumea întreagă.

Fenomenul este unul ciudat, pentru că cele două agenții au raportat că a scăzut cu circa 50% în comparație cu anul 2014.

De ce s-au împuținat vizitele OZN-urilor?
Nu se poate spune cu exactitate dacă s-au împuținat vizitele OZN-urilor, sau oamenii și-au pierdut interesul asupra acestor evenimente.

O primă teorie se referă la numeroasele filmări de pe internet, care înfățișează OZN-uri. Cele mai multe dintre acestea sunt falsificate și acesta est emotivul pentru care oamenii și-ar fi pierdut interesul.

Credința în existența OZN-uri este cu siguranță într-o stare de declin, alături de multe altele care ar putea fi clasificate în sfera paranormalului, susține Stuart Walton, ufolog american.

Din punct de vedere rațional, lipsa de interes a oamenilor pentru fenomenul OZN nu este înțeleasă pe deplin de specialiști. Este posibil ca filmările falsificate, care circulă pe internet, să-și fi atins scopul și să-i fi îndepărtat pe cei mai mulți dintre oameni de la aflarea adevărului.

Programe închise
Un alt fenomen interesant se petrece în SUA. Mai multe programe de monitorizare a vieții extraterestre au fost închise în ultimii ani.
Motivele nu sunt încă foarte clare, dar se vehiculează ideea că guvernul american a decis să nu mai aloce fondurile necesare pentru o lipsă de interes globală.

Cu toate acestea, cei care au participat la aceste programe, susțin că sunt convinși că nu suntem singuri pe această lume. De partea cealaltă, Pentagonul susține că aceste programe au funcționat degeaba pentru că nu avem dovada vieții extraterestre.

efemeride.ro

Un comentariu pentru “OZN-urile nu ne mai vizitează…Iată motivul!

  1. Buna ziua ,locuiesc langa orasul DEJ judet CLUJ , am 63 de ani , am observat aseara – putin dupa ora 20 – o activitate neobisnuit de intensa de lumini , care traversau zona in care locuiesc , fara vreun zgomot , pe drectia SV – NE ,in treizeci de minute peste douzeci de lumini , pe acelasi culuar de zbor , deasupra norilor . Daca este cineva interesat de fenomen , va stau la dispozitie , Dupa ce au trecut primele [aparent in formatie ] am sunat un prieten , a vazut si el restul de lumini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *