◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro27.04.2024

România – Belarus 5-3, scor de hochei și primul succes acasă, în sfârșit, după 5 partide!

Din păcate,  cu multe nume noi și surprinzătoare în echipă, naționala de fotbal a România a făcut o repetiție cel puțin ciudată, dacă nu chiar nereușită, pentru meciul cu Norvegia.

Am avut un total neașteptat 4-0 la pauză, după ce debutantul Bogdan Mitrea a deschis scorul, Răzvan Marin a marcat apoi din penalty, iar Nedelcearu și Pușcaș au punctat și ei, dar după două faze fixe.

Fundașul lui AEK a reușit chiar dubla după pauză, după care, la 5-0, ”tricolorii” au redus din turație, de parcă ar fi avut în față o echipă școlară. Oaspeții nu au stat pe gânduri și au marcat de nu mai puțin de 3 ori, ba chiar au ratat și o lovitură de la 11 metri parată neașteptat de debutantul Lazar, care a salvat Naționala de un final pe muchie de cuțit!

Belarus a spart gheața în minutul 62 în urma unei faze fixe – Mogoș a greșit și a înscris Kendysh. Ceva mai târziu, în minutul 80, Bakar îl învinge pe același Lazăr, dar numai după ce a reușit să rămână singur în careu. În fine, în prelungiri, în minutul 90+2, tot ospeții au închis tabela, Klimovich stabilind scorul final, aadică un scor mai de … tenis sau de hochei: 5-3 pentru România!

Au fost, practic, două meciuri într-unul: 4-0 pentru Româniaa (repriza întâi) dar și 3-1 pentru Belarus (în repriza secundă).

Urmează acum meciurile mult mai importante – dar și mai dificile – cu Norvegia pe Arena Națională și cu Irlanda de Nord, în deplasare, în Liga Națiunilor, astfel:  

  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast.

Mugur Popovici / UZPR

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *