◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro27.04.2024

Pe 21 OCTOMBRIE 2019, ora 20:00, la SALA PALATULUI din BUCUREȘTI, HYMN’ – SARAH BRIGHTMAN în concert!

Sarah Brightman, cea mai de succes soprană din lume, vedetă cu recorduri impresionante la albumele vândute vă fi prezentă la București cu ocazia turneului mondial, HYMN: Sarah Brightman în concert’’

Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, pe 21 octombrie, ora 20.00.
Biletele vor fi puse în vânzare publicului larg începând cu data de vineri, 14 decembrie 2018, ora 11.00, și vor fi disponibile la Casa de Bilete a Sălii Palatului și online pe vandbilete.ro, entertix.ro, iabilet.ro, eventim.ro., bilete. Salapalatului.ro.

” Cred că fanii ar trebui să… aștepte neașteptatul!” – a declarat Sarah Brightman înainte de începerea turneului mondial, HYMN: Sarah Brightman în Concert’’ care va debuta în America de Sud și va cuprinde peste 125 de spectacole pe cinci continente.

Sarah Brightman, îmbrăcată în Swarovski
Pentru a spori atractivitatea și magia concertelor sale, Sarah Brightman colaborează cu celebra firmă” Swarovski”, special pentru acest turneu mondial. Costumațiile sale de scenă, impresionante, sofisticate, create și elaborate până în cel mai mic detaliu, dar și tiarele orbitoare vor avea în componență cristale Swarovski. Fanii vor avea posibilitatea de a lua acasă un” memento” strălucitor dintr-o varietate de produse personalizate din linia de produse ce poartă semnătura lui Sarah, linie creată, confecționată manual și împodobită cu cristale de la Swarovski.
Mai multe informaţii despre acest parteneriat atât de special, vor fi dezvăluite în lunile următoare

A fost lansat noul album Sarah Brightman -, HYMN’’
Sarah Brightman a lansat pe 9 noiembrie 2018cel de-al cincisprezecelea album al său, intitulat HYMN (Decca Gold/Universal Music Group). HYMN este prima înregistrare de studio a artistei de la lansarea în 2013 a albumului” Dreamchaser”, care a dominat topurile internaţionale, Sarah Brightman fiind pionierul stilului clasic crossover, fiind și nominalizată la premiile GRAMMY pentru mai multe Discuri de Platină cucerite prin vânzarea de albume.
„Sunt atât de încântată să împărtășesc bucuria apariției acestui album cu toți fanii mei din întreaga lume” – a declarat artista.” HYMN este incitant de eclectic, cuprinzând stiluri diferite de muzică, și aștept cu nerăbdare să interpretez piesele cele noi cu ocazia turneului mondial. Fiecare proiect musical al meu a venit din inimă, din acea emoție care mă însoțește pretutindeni și am vrut să dăruiesc cântece care să sune foarte frumos și înălțător. Pentru mine <> sugerează bucuria deplină, un sentiment de speranță și lumină, ceva familiar și sigur, şi sper ca sentimentul rezonează prin muzica mea”.

Sarah Brightman s-a întors în studioul de înregistrări în 2016 pentru a începe să lucreze la HYMN împreună cu producătorul şi colaboratorul de lungă durată Frank Peterson, cel care a influenţat în mod semnificativ producţia a opt înregistrări definitorii ale artistei, inclusiv Dive [1993], Fly [1995], Timeless (Time To Say Goodbye) [1997], Eden [1998], La Luna [2000], Harem [2003] şi Symphony and Winter Symphony [2008]. HYMN, având tematică spirituală, este o colecţie inspirată de melodii orchestrate, centrate pe cor, despre a cărei înregistrare Brightman spune ca a simţit-o ca fiind extrem de liniştitoare în acest moment al vieţii ei. Albumul a fost înregistrat în ultimii doi ani în Hamburg, Miami, Londra, Vancouver, Los Angeles, New York şi Budapesta.

Tonalitatea mistică si înălţătoare a lui HYMN este stabilită cu melodia să de titlu – o melodie a formaţiei britanice prog-rock Barclay James Harvest. Albumul cuprinde, de asemenea, melodii ale unor compozitori moderni precum Eric Whitacre, muzicianul şi compozitorul japonez Yoshiki („Miracle”) şi DJ-ul german Paul Kalkbrenner („Sky and Sand”). Albumul se încheie cu o nouă interpretare a celebrului duet Sarah Brightman – Andrea Bocelli, „Time to Say Goodbye”, cantând versuri scrise chiar de ea, pentru prima dată în limba engleză.

Cunoscută pentru gama ei de trei octave şi pentru pionieratul mişcării muzicale clasice-crossover, Sarah Brightman a acumulat vânzări globale de peste 30 de milioane de unităţi. Singurul artist care a ajuns simultan în primele poziţii atât în topurile Billboard de muzică de dans cât şi în cele ale muzicii clasice, Brightman a câştigat peste 180 de premii de aur şi platină în peste 40 de ţări. Ea este, de asemenea, cunoscută pentru apariţia din The Phantom of the Opera, a cărui coloană sonoră s-a vândut în peste 40 de milioane de exemplare în întreaga lume. Duetul său cu Bocelli, „Time to Say Goodbye”, a devenit un succes internaţionale care a vândut 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Albumele lui Brightman, Eden, La Luna, Harem şi Symphony, au ajuns toate în primele poziţii ale topurilor Billboars şi au fost însoţite de turnee mondiale. În plus, Brightman a concertat şi la multiple evenimente prestigioase, precum Concertul din 2007 pentru Diana, Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992 şi Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.

Puteţi vizita www.sarahbrightman.com pentru mai multe informaţii.

Biletele pentru turneu vor fi vândute publicului larg începând cu data de vineri, 14 decembrie, ora 11.00, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe vandbilete.ro, entertix.ro, iabilet.ro, eventim.ro, bilete. Salapalatului.ro. Biletele vor avea preţuri cuprinse între 750 lei şi 150 lei.

https://www.entertix.ro/evenimente/1915/sarah-brightman-21-octombrie-2019-sala-palatului-bucuresti.html
https://www.myticket.ro/evenimente/1915/sarah-brightman-21-octombrie-2019-sala-palatului-bucuresti.html
Informaţii: 0745 171 770, 0722 408 143

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *