default-logo

Serata “ Eminescu, jurnalistul”,  prima ediție ONLINE

Sub imperiul pandemiei întreaga activitate a UZPR s-a adaptat noului context. O acomodare din mers, desigur, dar necesară continuității noastre ca organizație profesională. Ajustarea conceptului inițial de desfășurare al seratelor, impusă de starea excepțională instituită ca urmare a expansiunii Covid-19 în România, a presupus regândirea desfășurării administrative și organizatorice, dar și a unor evenimente devenite tradiționale, cum sunt Seratele “ Eminescu, jurnalistul” .

Luni, 13 aprilie 2020, a avut loc „prima ediție ONLINE” a apreciatului eveniment în noile circumstanțe. Serata nu s-a desfășurat, ca până acum, în ambientul elegantei săli a Institutului Cultural Român, ci online, în și din locuințele participanților. Întregul program al seratei a putut fi astfel vizionat, într-un montaj video pregătit de domnul Ovidiu Zanfir, urcat apoi pe YouTube. 

Moderatorul Seratei a fost, ca de fiecare dată, președintele UZPR, domnul Doru Dinu Glavăn, a cărui inițiativă salutară este motivată prin necesitatea continuării demersului Uniunii: “Am dorit să nu întrerupem șirul frumoaselor noastre întâlniri lunare de la Institutul Cultural Român și chiar dacă aceste vremuri destul de grele pe care le traversăm ne fac să nu mai fim atât de apropiați, rămânem în legătură și astăzi vă oferim câteva subiecte interesante propuse pentru aceasta ediție de 13 aprilie 2020“.

Tanța Tănăsescu / UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.