default-logo

Gala Tânărului Jurnalist Comunitar, la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, din Chișinău

Gala Tânărului Jurnalist Comunitar, organizată pe 11 decembrie, la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, din Chișinău, a evidențiat reperele proiectului „Scriem cu responsabilitate, acționăm pentru comunitate”, Tinerii din raionul Ungheni și-au împărtășit experiența de a scrie o știre cu alți jurnaliști comunitari din raioanele Călărași, Căușeni, Ștefan Vodă.

Pentru competențele acumulate, pentru muncă și efort la identificarea, documentarea și raportarea problemelor comunitare, beneficiarilor proiectului le-au fost înmânate diplome cu mențiuni și materiale promoționale.

În cadrul evenimentului a fost lansat ghidul practic „Jurnalistul comunitar”, suportul de curs care a fost utilizat la livrarea sesiunilor de instruire de către trainerii regionali. Cu același prilej a fost prezentată broșura cu toate știrile și materialele elaborate de către corespondenții comunitari și publicate în presă pe durata proiectului de către partenerii informaționali – www.jurnalist.md și www.expresul.md.

Proiectul „Scriem cu responsabilitate, acționăm pentru comunitate” este implementat de Asociația Obștească Baștina Frăsînești, în parteneriat cu @Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Integrată, în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*