default-logo

„Storytelling” cu Yossi Alfi la Cafeneaua online a ICR Tel Aviv (14 mai 2020)

Posted On 14 mai 2020
By :
Tag:

În contextul situației actuale la nivel internațional, ICR Tel Aviv își adaptează activitatea culturală la realitățile prezente și organizează ciclul „Cafeneaua Românească” online pe pagina de Facebook a ICR Tel Aviv.

Următorul eveniment din cadrul „Cafenelei Românești” online va avea loc în data de 14 mai 2020, la ora 16.00, în limba ebraică, prin live streaming pe pagina oficială de Facebook a ICR Tel Aviv: https://www.facebook.com/icr.telaviv/ și pe canalul oficial de YouTube al Institutului Cultural Român de la Tel Aviv: https://www.youtube.com/channel/UCrV8OAoQyKqOA7d1dGrFesQ/videos și îl va avea ca invitat pe Yossi Alfi, personalitate marcantă a culturii israeliene, fondatorul și directorul artistic al Festivalului Internațional de Storytelling.

Moderată de directorul ICR Tel Aviv, discuția va aborda subiecte precum: destinul culturii confruntată acum cu realitățile generate de situația actuală la nivel internațional, soarta teatrului în aceste vremuri de restriște și în perioadele care urmează, ediția 2020 a Festivalului Internațional de Storytelling, edițiile precedente ale acestui eveniment și participările românești la Festival, de-a lungul timpului. Toate acestea vor fi presărate cu inserții video surprinzând momente inedite din istoria Festivalului.

Festivalul Internaţional de Storytelling de la Tel Aviv are loc anual în perioada de Sukkot şi este considerat unul dintre cele mai importante proiecte culturale internaţionale din Israel. Festivalul a găzduit de-a lungul timpului reprezentaţii din partea a numeroşi actori de teatru, comedianţi, muzicieni, scriitori, filosofi, oameni de cultură şi de stat din Israel şi din străinătate.

Comunicat al Institutului Cultural Român de la Tel Aviv

leviathan.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.