default-logo

Invitație la Crêpes à L’AMÉLIE

Conceptul Crêpes à L’AMÉLIE, Saveur du Goût – Clătite ca la AMÉLIE, Savoarea gustului – lansat la 17 mai 2018 în București, pe str. Tache Ionescu nr.5, este un concept născut dintr-o împletire de vise: Valérie, studentă la Sorbona și actrița în devenire, visa în adolescență să-și urmeze studiile în Franța.Visul ei prinde contur într-o emisiune pe care o conducea sub pseudonimul Amélie. Între timp i s-a născut și o surioară care poartă numele Amélie…

Elena, sufletul și managerul locației, visa la o cofetărie, una specială și deosebit de frumoasă.

Anamaria, o tânără cu spirit critic, cu idei și soluții spontane la orice provocare, visa să lucreze cu o echipă inovatoare.

Costi, un om deosebit și un bucătar desăvârșit, visa să atingă perfecțiunea în prepararea bucatelor.

Tânăra echipă, care-și propune să contribuie prin fapte la dezvoltarea ideii “București-Micul Paris” este susținută de Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Cramele Purcari, Ceptura și Cricova, Ocean Fish SRL – în calitate de principali furnizori.

Spațiul Crêpes à L’AMÉLIE este unul prietenos și elegant în inima Bucureștiului, cu un meniu ce satisface cele mai pretențioase gusturi, bazat pe clătite dulci și sărate, franțuzești tip-crêpes și americane tip-pancakes. Aici puteți gusta clătite cu icre de Manciuria, cu somon, cu creveți sau pancakes cu cremă fină de fructe de pădure proaspete, cu mere și înghețată sau cu nutella și căpșuni.

Vă invităm să savurați gustul preparatelor gătite cu dragoste și să vă molipsiți de puterea viselor ce pot devini realitate!

Pentru membrii UZPR, gazda oferă un discount de 10%. Crêpes à L’AMÉLIE (str. Tache Ionescu nr.5) se află doar la 5 minute distanță de sediul central al Uniunii.

www.crepes-a-la-amelie.ro

Facebook : Crepes a L’Amelie

Instagram : Crepes a L’Amelie

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*