default-logo

Start online pentru licitație caritabilă „O LUME CU UȘILE DESCHISE”

Binele ia uneori forma unor obiecte de artă pictate cu sufletul şi scoase la licitaţie pentru a veni în ajutorul celor ce au cu adevărat nevoie de sprijinFundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, în parteneriat cu Casa de Licitaţii Vikart, a dat startul licitaţiei online pentru toate lucrările din seria “O Lume cu Uşile Deschise”. Iubitorii de artă, bine şi implicare socială pot depune ofertele online iar adjudecarea  se va face în cadrul Licitaţiei cu strigare din timpul Galei care va avea loc în dată de 16 septembrie. 17 artişti renumiţi şi persoane publice s-au implicat activ şi au transformat 17 uşi în adevărate obiecte de artă.  Horaţiu Malaele, Sorin Ilfoveanu, Ion Anghel, Omid Ghannadi, Dana şi Stephan Maitec, Bogdan Lascar, Mihai Popescu, Maria Tureanu, Alin Galatescu & Aleha Toncea sunt doar câţiva dintre artiştii care au creat  17 uşi unicat. Licitaţia caritabilă  „O Lume cu Uşile Deschise” organizată în timpul Galei Din inimă pentru viitor din 16 septembrie de către  Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria are ca obiectiv strângerea sumei necesare achiziţionării şi operării unui ecograf performant care va investiga peste 6000 de pacienţi fără venituri sau cu venituri mici, oferindu-le astfel şansa la sănătate.

Cele 17 uși-simbol  pot fi acum licitate online. Pentru amatorii de frumos acestea pot  decora elegant o cameră, o grădină sau un foyer de birouri. Uşile ne vor aminti să oferim ajutor cu inimile deschise celor mai puţin norocoşi. Catalogul online (https://vikart.ro/catalog-licitatia-caritabila-o-lume-cu-usile-deschise/) dezvăluie 34 de opere de artă excepţionale: 17 UŞI, dintre care una Veşnic Deschisă, create special pentru acest eveniment, şi alte 17 lucrări tematice donate cu mărinimie de artişti celebri, toate pentru a ne ajuta să ne atingem visul.  Gala va putea fi urmărită şi online pe canalul de facebook al Fundaţiei. Pentru a putea licita online este nevoie să se creeze mai întâi cont pe site-ul vikart.ro sau să se descarce aplicaţia Vikart din Google Play (aicisau App Store (aici). Adaptat vremurilor, evenimentul va fi unul hibrid, oferind astfel posibiltatea de a participa şi de la distanţă la demersul caritabil.

Mesajul (video) Cristianei Mateoiu, Director Executiv al Fundaţiei Inovaţii Sociale, despre această LICITAŢIE: https://bit.ly/3tACQDG

Uşile licitate vor face ulterior obiectul unei expoziţii în cadrul Enayati Medical City, putând fi admirate pentru o perioadă limitată. Mai multe despre GALA din Inima pentru Viitor – https://bit.ly/3zbPURc.

Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria este un ONG care oferă de 10 ani o gamă largă de servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri şi asigurări medicale prin cele 2 policlinici sociale din Bucureşti şi care îngrijeşte şi educa un număr de 200 de copii din familii defavorizate în cele trei centre educaţionale ale fundaţiei (Clinceni, Băneasa, Corbeanca). Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria este iniţiativa filantropică a familiei Dr. Wargha şi Mitra Enayati şi face parte din ENAYATI Group.

 

Pentru mai multe detalii, Director Marketing – Ramona Popa  – 0752.145.540

 

 

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*