default-logo

Președintele Sorin Stanciu a primit Premiul GAP Oscar, în Turcia, în semn de recunoaștere internațională a anvergurii UZPR

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a fost reprezentată la vârf, prin președintele Sorin Stanciu, la un eveniment de anvergură, desfășurat în Turcia, la Malatya – cea de-a 15-a ceremonie internațională de decernare a Premiilor GAP.
În cadrul manifestării, președintele UZPR a primit Premiul GAP Oscar, pentru activitatea jurnalistică și în semn de recunoaștere internațională a anvergurii UZPR. De asemenea, s-a semnat un Protocol de cooperare între Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Uniunea Jurnaliştilor GAP. Președintele organizației din Turcia, Zeynel Abidin Kıymaz, a punctat faptul că festivitatea a adus, o dată în plus, o contribuție majoră la dezvoltarea relațiilor regionale și a anunțat că este evaluată posibilitatea ca următoarea ediție a evenimentului să aibă loc în România, dată fiind tradiția cooperării dintre cele două uniuni de jurnaliști.
La eveniment au participat numeroase personalități ale vieții publice din Turcia și de peste hotare – președinți de stat, miniștri, președinți de Camere de comerț, politicieni, nume importante din lumea artei, presei și afacerilor.

 

Departamentul Comunicare

Despre autor

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.