◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Cu motoarele turate, Simona Halep a părăsit România! Campioana noastră revine în circuitul WTA

Cu motoarele turate, Simona Halep a părăsit România! Campioana noastră revine în circuitul WTA după accidentarea la gambă pe care a suferit-o în meciul cu Angelique Kerber la turneul de la Roma. Numărul 3 WTA va începe pregătirile pentru turneul de la Wimbledon. 

Simona Halep este deținătoarea en-titre a trofeului de All England Club din Londra. Ea a câștigat în 2019, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams cu scorul de 6-2, 6-2 în mai puțin de o oră. Anul trecut turneul nu s-a disputat din cauza pandemiei de coronavirus.

Cu motoarele turate, Simona Halep a părăsit România! Campioana noastră revine în circuitul WTA

La plecarea din România, Halep a declarat că va juca un turneu de pregătire înainte de debutul turneului de la Wimbledon. Ea s-a arătat extrem de încântată de faptul că va juca din nou pe iarbă după o pauză de doi ani. De asemenea, sportiva din Constanța a mai spus că își dorește foarte mult să își apere trofeul câștigat în urmă cu doi ani, însă este destul de sceptică în legătură cu șansele de a face acest lucru.

Eu îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul. Am un turneu de pregătire, unde sper să joc bine. De doi ani nu am mai jucat pe iarbă, mi-era dor. E alt joc şi sunt entuziasmată. Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic”, a declarat Simona Halep la plecarea din România potrivit Antena Sport.

Simona a decis să se pregătească pentru Wimbledon la turneul de la Bad Homburg, Sportiva a anunțat acest lucru prin intermediul unui video postat pe rețelele de socializare: „Salutare! Am veşti foarte bune! Sunt foarte încântată să anunţ că voi participa la prima ediţie a turneului Bad Homburg. De-abia aştept să văd toţi fanii în tribune. Ne vedem curând”. La acest turneu și-au mai anunțat prezența jucătoare de top, precum Madison Keys, Petra Kvitova, Maria Sakkari, Angelique Kerber sau Amanda Anisimova.

Simona Halep s-a confruntat cu două rupturi musculare la gamba stângă

Accidentarea Simonei Halep din meciul cu Kerber de la Roma a fost mai gravă decât s-a crezut inițial. Chiar sportiva a recunoscut că nu s-a așteptat sub nicio formă să se confrunte cu o astfel de problemă. După cum ea însăși a mărturisit, s-a confruntat cu două rupturi musculare la gamba stângă, una superficială și una de profunzime.

De obicei nu sunt în această perioadă acasă, dar din păcate anul acesta m-am accidentat. Nu pot nici să mă antrenez pentru că accidentarea este încă la început. Va trebui să mai stau o perioadă fără tenis, fără alergare pentru că mușchiul încă nu s-a sudat. Momentele de la Roma au fost într-adevăr grele pentru că din nimic mi s-a întâmplat această ruptură. Nu am anticipat-o absolut deloc.

Mi s-a părut imposibilă că stând la retur se poate întâmpla o ruptură musculară. Chiar am avut două. Prima este mult mai profundă, a doua este la suprafață, dar amândouă sunt destul de periculoase. Am acceptat această accidentare și sunt destul de pozitivă pentru că știu că dacă ești pozitiv și ai încredere te poți vindeca mai repede și am început deja procesul vindecării”, a explicat Halep într-un interviu pentru eurosport.ro.

 

playsport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *