default-logo

Emisiunea „Jurnalist de România”, dedicată revistei „Leviathan” – realizator: Simona Văleanu (Radio România Internațional, 19 martie 2021)

Vineri, 19 martie 2021, la ora 20.05 (ora României), la Radio România Internațional 2, emisiunea „Jurnalist de România”  (55 de minute) este dedicată revistei culturale „Leviathan”, anul IV, nr. 1 (10), ianuarie–martie 2021, care este la dispoziția publicului în variantă tipărită și în ediție online pe acest site. În această emisiune veți afla și detalii despre Editura Leviathan.

Simona Văleanu
Simona Văleanu

Realizator: Simona Văleanu. Invitați: Rudy Roth (Palma de Mallorca, Spania), director fondator; Costin Tuchilă, redactor-șef; Pușa Roth, redactor-șef adjunct; Dan Caragea, lingvist, cercetător, critic de artă și eseist (Lisabona, Portugalia); Radu Comșa, prozator; poeta și prozatoarea Cornelia Bartels (Mönchengladbach, Germania)

Editată de Asociația Culturală Leviathan, „Leviathan” este o revistă culturală de largă cuprindere, cu subiecte atrăgătoare, cu rarități și cu un conținut specific apariției trimestriale. Numărul 1, ianuarie–martie 2021 (200 pagini în format A4) este al zecelea de la apariția revistei, la sfârșitul anului 2018. Semnează aproape 50 de autori din România și Diaspora. 

Ascultă Radio România Internațional, click aici, apoi click în partea din dreapta sus a paginii pe iconița (pentru a salva fișierul audio).

Emisiunea „Jurnalist de România” se va difuza în reluare în noaptea de vineri, 19 martie spre sâmbătă, 20 martie 2021, la ora 2.00 (ora României) și sâmbătă, 20 martie 2021, la ora 12.00 (ora României), pentru ascultătorii Radio România Internațional din America de Nord, Canada și pentru cei din Noua Zeelandă sau Australia. De asemenea, va fi transmisă în reluare luni, 22 martie 2021, de la ora 4.00 (ora României).

leviathan.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*