default-logo

Premieră oficială & Lansare CD Libris – Recital extraordinar de poezie și jazz la Teatrul „Maria Filotti” Brăila

Duminică, 21 aprilie la ora 19.00, la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila, Sala Avantgarde va avea loc premiera oficială și lansarea CD-ului Recitalului extraordinar de poezie și jazz Te-ai gândit vreodată?

Acest recital îi aduce în prim plan pe actrița româno-canadiană Claudia Motea, în calitate de autoare și interpretă a poemelor alese pentru recital și Lucian Sabados, în calitate de pianist de jazz dar și de autor al aranjamentelor muzicale, al conceptului de spectacol și al regiei acestuia.

          Poemele alese fac parte din volumul de poezie Preludii în Cetatea Soarelui (Libris Editorial) al Claudiei Motea, volum lansat, de altfel, în anul 2018 și în Teatrul Maria Filotti, dar și la cele mai prestigioase târguri de carte din țară și de peste hotare – Salon du livre Paris, Leipzig Buchmesse, Madrid, Torino, Zurich, Beijing, Los Angeles.

         Cu ocazia prezentării acestui recital emoționant, Libris Brașov, producătorul întregului proiectva lansa oficial CD-ul acestui spectacol și va invita spectatorii la o întâlnire cu protagoniștii și evident o sesiune de autografe.

Vă așteptăm cu inima deschisă  pentru a trăi împreună un moment artistic de înaltă clasă printr-un recital-mărturisire a doi valoroși artiști, despre iubire pentru poezie și muzică, oameni și viață.
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*