default-logo

Bărbat până la capăt!  respect ALAIN DELON

Academia Franceză de Film intenționează să-i acorde lui Alain Delon premiul Palme D’or pentru întreaga carieră, nominalizându-l în acest sens.

O petitie, pornită din SUA (de unde altundeva?!?) cere Academiei la modul imperativ și agresiv să nu-i acorde premiul, afirmând că actorul ar fi fost de-a lungul întregii sale vieți „rasist, sexist șiantiprogresist”.

Intervievat de Rai 3 în legătură cu acest subiect, Alain Delon declara:

„Eu nu prea mai am de stat mult pe-aici, am avut o viață lungă și extraordinar de frumoasă, într-o lume care măcar pretindea că e normală la cap. Am avut femei frumoase, mâncare bună, prieteni de calitate. Și slavă cât cuprinde, nu că mi-o doream neapărat, dar asta mi-a adus dragostea și prețuirea oamenilor, care nu poate fi cuantificată. În consecință, transmit Academiei că poate să dea curs petiției, acest trofeu mă interesează foarte puțin spre deloc.

Mă interesează însă, chiar mă îngrijorează enorm, încotro se rostogolește această lume scrântită, sărită de pe axul firescului și Normalității.

Aceasta țară (Franța) a generat și a cunoscut pe propria piele ororile unui iacobinism, robesperian, practic atunci francezii au încetat să mai fie o națiune măreață, pe placul lui Dumnezeu.

Chiar și amicul meu, Gerard (Depardieu) a tulit-o În Rusia din două motive:

  1. Să nu-i mai ia fiscul globalist din banii câstigați cu atâta truda, cu eforturi anti-bahice considerabile și sudoarea “nasului” sau celebru (râde zgomotos).

și

  1. Nu mai putea cu “corecții”! Ajunsese la un moment dat să se plângă ca în toată echipa de filmare nu mai are decât 2 francezi, și ăia pe la cabluri și lumini.

Cum naiba, – mă întreba – să faci filme despre celții și galii antici cu Hamid și Abdullah?

M-aș fi dus și eu după el, sincer, dar nu-mi priește clima, eu sunt mai sensibil la frig ca el…

Deci, să ia premiul cine vrea, dar vă rog, cu cuvintele marelui Hašek:

– Oameni, fiți vigilenți, vi se trage preșul de sub picioare, vi se ia și ultimul drept la a fi natură umană îndumnezeită! – doar nu am/ați înnebunit chiar cu toții, ca să „luăm lumină” tocmai din SUA, țară lui Antihrist, căzută ireversibil în hăul corectitudinii politice și a relativismului moral”.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*