default-logo

Decizie radicală luată de Simona Halep? Anunțul făcut după victoria cu Eugenie Bouchard

Simona Halep – Eugenie Bouchard 7-6, 6-4. Simona Halep a dezvăluit faptul că nu a primit niciun ajutor de factor tehnic și tactic, înaintea duelului cu Eugenie Bouchard, din turul 2 de la Dubai. Toate deciziile au fost luate de numărul 2 WTA, după despărțirea de Thierry van Cleemput. Simona lasă de înțeles că nu va avea curând o nouă colaborare.

”Experiența mea a contat. Nu am vorbit cu nimeni despre meciul cu Bouchard, înainte de a intra pe teren. Vreau să îmi găsesc energia. Astfel, sunt capabilă să fac anumite lucruri bune. Sunt capabilă să câștig anumite meciuri. Niciodată nu este ușor. Voi lua fiecare meci în parte”, a spus Halep, la conferința de presă.

Simona a accentuat faptul că cele mai multe lucruri le-a învățat de la Darren Cahill. Alături de australian, Halep a ajuns numărul unu mondial și a câștigat și primul ei turneu de Grand Slam.

Pe finalul colaborării dintre Halep și Cahill, cei doi căzuseră de acord să apeleze cât mai rar la on-court coaching. Totul pentru ca Simona să învețe să treacă și singură peste momentele critice ale meciurilor de top.

”Am avut parte de mult ajutor în trecut. Patru ani cu Darren au fost îndeajuns pentru a învăța multe lucruri. Acum, le folosesc în meciuri. E un lucru bun. Preiau din responsabilități. Voi deveni mai bună dacă voi reuși să gestionez toate situațiile din timpul unui meci”, a mai spus Simona.

digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.