default-logo

Aniversare 25 de ani Meridianul Iași-Vaslui-Bacău

În legătură cu aniversarea ziarului Meridianul de Iași-Vaslui-Bacău:

– Grupul de presă Cvintet TE-RA din Vaslui, de altfel singurul grup de presă din România cu televiziune (azi, online), ziar (de 25 de ani), revistă internaționalizată (781 de colaboratori din toată lumea), înștiințează:

– Joi, 23 septembrie 2021, între orele 10 – 14, organizează ANIVERSAREA festivă a împlinirii celor 25 de ani de la apariție (primul nr. joi, 26 sept. 1996), adică 25 de ani în slujba țării și a Vasluiului, a ziarului zonal Meridianul de Iași-Vaslui-Bacău.

– Simpozionul Național „25 de ani în slujba României și a Vasluiului” se bucură de prezența unor mari personalități culturale românești care și-au anunțat participarea, din Bacău, București, Iași, Galați-Tecuci, Vaslui, Bârlad, Huși.

– Se lansează public numărul 3/27 al Revistei MERIDIANUL CULTURAL  ROMÂNESC, apărută la 1 februarie 2015. Se vor înmâna un număr de exemplare gratuit participanților.

– Se lansează și cărțile cu nr. 48, 50, 51 ale lui DVM.

– În sala Bibliotecii Județene Vaslui, organizăm EXPOZIȚII: pictură, caricatură, lucrări ale Asociației „Artă, tradiție, cultură” din Bârlad. Pentru prima dată va fi și o expoziție cu PORTRETE ale unor personalități contemporane dimprejurul ziarului și revistei. Nu lipsesc expozițiile de cărți ale autorilor prezenți, de ziare, de reviste.

– Vor fi inserate programe artistice, inclusiv de către Ans. Privighetorile Zeletinului, din Podu Turcului, condus de prof. Nicolae Popa și Clubul Elevilor Vaslui.

– Programul manifestării a fost publicat în ultimele numere ale ziarului care va apărea în haină festivă joi 23 septembrie 2021, pus gratuit la dispoziție.

– Vor participa reprezentanți ai UZPR în frunte cu președintele Doru Dinu Glăvan, ai LSR, Dan Teodorescu, ai USR, Dumitru Brăneanu – Bacău, ai unor grupări culturale.

– Se decontează cheltuielile de deplasare, se asigură masa de prânz invitaților.

– Pentru public: s-au distribuit vasluienilor 3500 de ex. de ziar.

– Organizator: Grupul de presă condus de prof. dr. D.V. Marin.

– Nu sprijină manifestarea vreo oficialitate sau organizare administrativă.

– Participare liberă, în condiții de pandemie, în sala TinArt, a B.J.V.

 

                                 MANAGER și sponsor, 

Prof. dr. D.V. MARIN

          

 

 

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.