default-logo

Toţi jucătorii care vor evolua la Australian Open trebuie să fie vaccinaţi

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului viitor, va avea loc în perioada 17-30 ianuarie 2022, la Melbourne. Toţi jucătorii care vor evolua la Australian Open vor trebui să fie vaccinaţi împotriva COVID-19, a confirmat managerul turneului, Craig Tiley Al doilea oraş ca mărime din Australia tocmai a ieşit din peste 260 de zile cumulate de lockdown.

Luna trecută, statul Victoria, a cărui capitală este Melbourne, a exclus să acordarea unei scutiri speciale pentru jucătorii nevaccinaţi. „Există multe speculaţii cu privire la vaccinare şi, pentru a fi absolut clar, când prim-ministrul statului Victoria a anunţat că toată lumea de la faţa locului trebuie să fie vaccinată, am anunţat jucătorii. Pentru a participa la Australian Open, pentru a veni în Victoria, va trebui să fii vaccinat complet. Toţi jucătorii înţeleg, sponsorii noştri vor trebui vaccinaţi, tot personalul care lucrează la Australian Open va trebui să fie vaccinat”, a declarat Craig Tiley, pentru Channel Nine.

Anunțul crește presiunea asupra numărului unu mondial Novak Djokovic, care până acum a refuzat să confirme dacă a fost sau nu vaccinat împotriva COVID-19 și care ar putea viza Melbourne pentru al 21-lea titlu istoric de Grand Slam.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*