default-logo

Teatrul EXCELSIOR promovează reducerea poluării

Teatrul EXCELSIOR din București a devenit prima instituție de cultură din România care a încheiat un parteneriat de mobilitate cu Lime – compania care oferă modalități de deplasare eco- și user-friendly prin intermediul trotinetelor electrice, arată un comunicat al instituției.

Prin această inițiativă, EXCELSIOR vine în întâmpinarea spectatorilor săi oferindu-le o alternativă de transport ușor și rapid la spectacole, în traficul urban hiper-aglomerat care deseori cauzează întârzieri sau chiar decizii de non-participare la spectacolele programate după ora 18:00.

La fiecare bilet cumpărat (fie online – de pe platforma bilet.ro, fie de la Casa de bilete a Teatrului) pentru spectacolele programate la EXCELSIOR începând cu 1 decembrie 2022, spectatorii primesc un cod pe care îl pot utiliza cu o oră înainte de începerea reprezentației şi cu o oră după finalul spectacolului, pentru trotineta Lime care le va asigura transportul.

Pentru cei care își instalează aplicația Lime, dacă primul drum cu trotineta este la spectacolul Teatrului EXCELSIOR pentru care au achiziţionat bilet, acesta va fi gratuit. Cei care sunt deja utilizatori ai aplicației beneficiază de discounturi pe baza codurilor emise odată cu biletele dacă parchează trotineta în dreptul uneia dintre cele două intrări ale Teatrului (Str. Academiei nr. 28 sau Str. Cristian Popișteanu  nr. 2).

Un spațiu efervescent de întâlnire cu teatrul și artele conexe, conectat intens și autentic la tânăra generație, Teatrul EXCELSIOR își dedică activitatea publicului tânăr – adolescenți și tineri adulți. EXCELSIOR vă propune producții foarte variate din punct de vedere stilistic, inspirate din teme și subiecte de acută actualitate, puse în valoare prin creații scenice dintre cele mai surprinzătoare. În prim-plan – spectacole cool & fresh, incisive, cu atitudine, care fac auzite acele întrebări considerate tabu și dau voce universului de preocupări ale tinerei generații.

Despre autor

Lasă un răspuns

*