default-logo

Cu bucurie, pentru cei mici

 La jumătatea lunii iulie, la Complexul social de servicii Sfântul Iosif din Capitală, unde primesc asistență 28 de copii, a avut loc finalizarea unei acțiuni caritabile. Au fost oferite din partea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România jucării, hăinuțe, încălțăminte, materiale de curățenie și igienă personală.

Donația a fost rezultatul unei ințiative lansate de Ioan Timofte, consilier media al uniunii, sprijinită de președintele acesteia, Doru Dinu Glăvan, cu prilejul Balului ziariștilor – UZPR din acest an, unde cei prezenți au donat diverse sume de bani pentru ajutorarea unei case de copii. Sumei reunite astfel i s-au adăugat și jucării, haine și încălțăminte donate de membri inimoși ai uniunii, adunate la sediul central al acesteia.

La solicitarea UZPR, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din București a propus ca această primă serie de bunuri să fie donate către Complexul social de servicii Sfântul Iosif din Capitală, spre care au pornit și voluntarii UZPR. Materiale de curățenie și igienă personală au fost cumpărate de voluntarii uniunii  la solicitarea expresă a conducerii casei de copii beneficiare.

La donarea bunurilor adunate către copiii complexului social au participat inițiatorul acțiunii Ioan Timofte și Valentin Uban, care au transportat toate lucrurile pregătite pentru cei mici. Complexul social a fost reprezentat de directoarea adjunctă Mariana Frățilă, care a preluat, împreună cu personalul centrului, bunurile donate. Aceasta a mulțumit pentru lucrurile primite și și-a exprimat dorința de a beneficia și pe viitor de asemenea sprijin.

Lucru posibil cu prilejul viitoarelor acțiuni similare, care vor putea continua și cu ajutorul așteptat din partea tuturor membrilor uniunii.

 

Foto: Florin EȘANU

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.