◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

În căutarea adevărului! 20 SEPTEMBRIE 2019. UN MILION DE AMERICANI VOR SA IA CU ASALT BAZA MILITARA ZONA 51

Bob Lazăr este primul cercetător care după ce a lucrat mai mulți ani la baza Zona 51 a dat mai multe informații despre tehnologia extraterestră utilizată de americani. Aceste informații au fost preluate de media din întreaga lume, în anul 1989, după ce un canal de televiziune american a difuzat un interviu cu acesta.

La acel moment, Lazăr declara că a participat la un proiect care presupunea reconstituirea a noua OZN-uri ale căror epave fuseseră recuperate de armata americană. Mai mult, reprezentanţi ai UŞ Air Force intraseră în contact cu o civilizaţie extraterestră pe care el o numea extratereștrii gri și care provenea din Zeta Reticuli.

În luna iulie 2019, peste un milion de americani și-au exprimat pe Facebook dorința de a lua cu asalt bază militară Zona 51, pentru a clarifica misterele cu privire la ceea ce se întâmpla în interiorul bazei. Bob Lazăr a transmis un comunicat în care atrăgea atenția ca acest demers, de a pătrunde în interiorul bazei, este extrem de periculos.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al UŞ Air Force, Laura McAndrews, a vorbit despre riscurile majore la care se expun cei care ar încerca să pătrundă în interiorul bazei militare.

Bază militară Zona 51 este situată în deşertul Nevada, la o distanța de 190 km de Las Vegas. Baza a fost construită în anul 1950, iar suprafața pe care o ocupa este egală cu suprafața Elveţiei. La exterior, se pot observa piste cu o lungime de 10 km și câteva clădiri. În schimb, în subteran, exista un adevărat oraș, format din sute de laboratoare, tuneluri, şosele, hangare.

Sistemul de protecția este unul foarte performant. De la o distanța de 40 km de bază, accesul este interzis persoanelor care nu lucrează la misterioasa baza. Din anul 1950, CIA și forțele speciale americane s-au implicat în supravegherea zonei.

În interviul pe care l-a dat în anul 1989, Bob Lazăr vorbea despre un complex subteran de hangare care nu pot fi detectat de sateliţi. Pentru declaraţiile pe care le-a făcut, Bob Lazăr a trăit în anonimat mai mulți ani, după ce a primit mai multe amenințări cu moartea.

În anul 1991, astronautul Edgar Mitchell, cel de al șaselea om care a pus piciorul pe Lună, declara că a avut posibilitatea să-l contacteze pe Bob Lazăr, cu care a avut o discuție despre proiectele secrete care se derulează în interiorul bazei.

Mitchell este printre puţinii specialişti care a avut privilegiul de a pătrunde în interiorul bazei, unde a constatat că avioanele de spionaj se construiesc pe bază de retro-inginerie, adică, tehnologie extraterestră recuperată de la epave ale unor OZN-uri sau obţinută în cadrul unor schimburi care au avut loc între UŞ Air Force și civilizaţii extraterestre.

Începând cu anul 1990, până în momentul morții sale, Mitchell a susținut aceste declaraţii în cadrul unor conferințe și congrese internaționale. Reprezentanţii UŞ Air Force și NAŞA au negat spusele lui Mitchell, de multe ori lăsând de înțeles că acesta este lipsit de responsabilitate sau chiar are unele probleme de sănătate.

Luăm cu asalt Zona 51 și nimeni nu ne poate opri. Acesta este sloganul celor un milion de americani care s-au organizat pe Facebook pentru a realiza o operațiune extrem de periculoasă, în 20 septembrie 2019, care, în opinia lor, poate spulbera misterul din jurul acestei baze militare.

În ianuarie 2019, un american a încercat să pătrundă în zona de protecția a bazei. A fost somat de trupele speciale și pentru că nu a ascultat ordinele şi s-a apropiat de una dintre pistele bazei a fost împușcat de forțele de ordine.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *