default-logo

Mesaj către Educatori, Învățători, Guverne și Organizații de PACE

Simpozion Internațional de Pace ” România – Țara Păcii și Sarmizegetusa 2050-Capitala Păcii Mondiale ”

https://www.youtube.com/watch?v=FqMa…T16EIcvxwglDKw

http://www.sfatulbatranilor.ro/threa…i-21-sept-2019

Presemnarea primului tratat de Pace mondiala, actiune realizata de tinerii ” modelati ” in ale Omeniei si-ale Bunului Simt in ultimii 29 de ani la Scoala de afaceri online Zalmoxiana, alaturi de cadre didactice inimoase de la gradinite si scoli primare din Judetul Dolj, a fost mediatizata la ONU ( https://www.facebook.com/peaceoneday ) pe data de 21 Septembrie 2019, alaturi de actiuni in domeniul PACII, din alte 193 de tari.

Va trimit acest mesaj fiind total convins ca impreuna putem sa extrapolam acest mic pas peste tot in lume acolo unde se vorbeste romaneste si ulterior ca model, in toate tarile.

Anual pe data de 1 Iunie organizam ” Marsului Pacii – Marsul Piciumanilor „ in cat mai multe localitati ce se gasesc de-o parte si de alta a Prutului. Oferim gratuit la sediul ONG-urilor noastre din Craiova in functie de posibilitati, fluturasi de Pace, bennere, tablouri, seminte de conifere, baloane si stegulete tricolore.

Ne-am propus ca in urmatorii ani un milion de Piciumani romani sa participe la Marsul Pacii, declarand astfel ziua de 1 Iunie zii internationala a Pacii.

Va asteptam cu drag alaturi de noi –
https://www.facebook.com/groups/SARMIZEGETUSA2050/


Date de contact :
http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/461-PACE

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*