default-logo

Motivul pentru care Cornel Palade nu mai apare la TV cu Romică Țociu. ”Ușor, ușor am dispărut”

Ani buni, au fost de neseparat. Erau perechea de aur a scenei și a micilor ecrane și făceau spectacol la fiecare apariție. Doar că, în ultima vreme, lucrurile s-au schimbat complet. Jurnaliștii redacției Playtech-Impact.ro au aflat motivul pentru care Cornel Palade nu mai apare la TV cu Romică Țociu. Artistul a spus tot ce avea pe suflet.

Cornel Palade a explicat de ce nu mai apare la TV cu Romică Țociu

După mai bine de 20 de ani petrecuți împreună pe scenă și în fața camerelor de filmat, Cornel Palade și Romică Țociu mai joacă împreună doar în spectacolele de pe litoral.

În timp ce colegul Romică Țociu a intrat în echipa noului show de la Antena 1, „Splash! Vedete la apă”, Cornel Palade caută motive pentru destrămarea cuplului atât de bine sudat de pe micile ecrane:„Nu ştiu sincer ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare. Şi uşor, uşor am dispărut.
 
Dacă s-a crezut că e o reţetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!”, a încercat Cornel Palade o explicaţie pentru playtech.ro la întrebarea legată de dispariţia sa din programele de divertisment ale Antenei 1.

Actorul a ținut să precizeze că nici nu se poate discuta despre vreo ceartă între cei doi.

„Eu sunt un om educat. Las mereu loc de bună ziua oriunde mă duc, nici nu contează asta, fiindcă aşa am fost învăţat”, precizează Cornel Palade.

La 69 de ani, Cornel Palade se declară „apt combatant”, pregătit și dornic să accepte noi proiecte de televiziune, noi provocări, cu o condiție:

„Sunt apt combatant, cum se spunea pe vremuri. Nu mi-a dispărut nici cheful de muncă, nici cheful de a face glume bune.

Iar starea de sănătate încă mă ajută, deci pot oricând să accept orice ofertă de la televiziune. Îmi doresc însă sincer să fie una rezonabilă, fiindcă să joc pe gratis nu mai accept nici eu!”, spune îndrăgita vedetă.

Pregătește o surpriză de zile mari

Până la revenirea sa pe micile ecrane, Cornel Palade ne pregăteşte o surpriză de zile mari. Fiindcă timpul i-a permis, el şi-a creat propriul album muzical, pe care intenţionează să-l lanseze chiar în această toamnă.

„Ştiu că o să zică unul sau altul că l-a apucat şi pe Palade cântatul la bătrâneţe. Asta e, mă voi face că nu-i aud. Puţini ştiu că înainte de a deveni o vedetă a umorului, eram şi sunt încă pasionat de muzică. Aşa m-am întors la prima mea dragoste.

Nu m-am decis ce titlul îi voi pune albumului meu. Ce vă pot garanta însă de pe acum e că cele 15 melodii vă vor mişca. Versurile sunt ale mele, cu rime care nu dau din coadă ca la ştim noi cine, nu dăm nume.

La linia melodică, recunosc, m-am mai consultat cu câţiva amici buni, de specialitate. Vor fi 15 melodii de suflet, de petrecere, de viaţă, aşa cum ne plac nouă, românilor.

Din toamnă mă apuc să bat pe la uşile caselor de producţie şi sper să am şansa să arăt ce pot!”, a mai spus Cornel Palade.

impact.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.