default-logo

Halep a câștigat devastator în primul tur, la Paris, chiar de ziua ei!

Roland Garros, turul 1. Doar începutul de meci a fost ușor ”echilibrat”. S-a jucat pe o vreme destul de rece, doar 13 grade Celsius, Simona Halep (nr.2 mondial și favorita nr.1 a turneului) folosind o bluză cu mânecă lungă și niște colanți negri, destul de groși. Iar așa-zisul ”echilibru” de început nu a fost decât un foc de paie. „Uraganul Simo” s-a dezlănțuit, devastator, chiar din primul set, iar ipoteticul entuziasm al Sarei Sorribes Tormo a început să se stingă, de vină fiind loviturile foarte puternice expediate de Simona. Sorribes Tormo s-a agățat de orice șansă în primul set, însă a cedat fără aceste șanse, scor 4-6.

De la rebreak-ul de 4-3, Halep a obținut nouă game-uri consecutive și , urmare absolut firească, s-a desprins la 5-0 în setul secund. Sara Sorribes Tormo a fost neputincoasă în fața româncei, care merge în turul 2 la Roland Garros 2020, chiar în ziua în care a împlinit 29 de ani.

În turul secund am putea vedea un mneci românesc la Paris, Halep urmând a se duela cu învingătoarea din partida Irina Begu (72 WTA) – Jil Belen Teichmann (54 WTA). Scor final, duminică:

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0

Mugur Popovici / UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*