◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Atac cibernetic asupra unei televiziuni columbiene

Procuratura din Columbia a deschis investigații cu privire la un presupus atac cibernetic împotriva unei rețele de televiziune și la o presupusă amenințare la adresa unor personalități din mass-media.
Într-un comunicat de presă, Caracol a anunțat că un atac cibernetic asupra serverelor rețelei de televiziune le-a deteriorat software-ul de proiectare. Rețeaua de televiziune a spus că atacatorii nu au reușit să acceseze informații sensibile din redacție, în condițiile în care care a dezvăluit recent o mărturie a liderului paramilitar extrădat „Otoniel” cu privire la presupusele legături ale sale cu armata. Atacul a avut loc la câteva zile după ce Caracol și Fundația pentru libertatea presei FLIP au acuzat Procuratura Generală că au obstrucționat interviul rețelei de televiziune cu fostul comandant al grupării paramilitare AGC. Potrivit rețelei de televiziune, polițiștii și anchetatorii Procuraturii au fost deja la sediul Caracol din Bogota. pentru a investiga atacul.
Pe de altă parte, Procuratura a anunțat că a deschis o anchetă penală împotriva unui suspect care ar fi amenințat jurnaliști pe Twitter. Un avocat autoproclamat a amenințat că va „face să tacă microfoanele jurnaliştilor”, relatează colombiareports.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *