default-logo

The Sun: „Simona Halep, vârâtă fără voie într-o păcăleală care putea să coste 521 de milioane de lire”

Simona Halep a avut parte de o surpriză neplăcută marţi seară. Contul de Instagram al campioanei de la Wimbledon a fost spart de hackeri, care au cerut bani în numele sportivei. The Sun a făcut un calcul: a aflat cât ar fi putut obţine „hoţii informatici” dacă urmăritorii campioanei noastre ar fi căzut în capcană.

Marea noastră campioană a devenit o vedetă de talie mondială, astfel că tot ce ţine de ea creează interes. Astfel, englezii au scris astăzi despre ce s-a întâmplat cu pagina de Instagram a constănţencei. Mai mult, aceştia au calculat prejudiciul total pe care hackerii puteau să îl creeze în rândul urmăritorilor româncei.

Campioana de la Wimbledon, vârâtă fără voie într-o păcăleală care putea să coste 521 de milioane de lire„, titrează The Sun, care apoi povesteşte ce s-a întâmplat la mijlocul acestei săptămâni.

Hackerii au pus mâna pe contul de Instagram al Simonei Halep, învingătoarea de la Wimbledon, cerându-le urmăritorilor româncei să trimită bani, în numele sportivei. Dacă cei 1,3 milioane de follweri ar fi căzut în plasă şi ar fi transferat bani, hackerii s-ar fi ales cu o sumă totală de 521 de milioane de lire„, notează The Sun.

Pagina de Instagram a Simonei Halep, „victima” hackerilor

Cei 1.300.000 de urmăritori ai Simonei Halep pe cunoscuta reţea de socializare au avut surpriza să vadă două mesaje ciudate. În ele, Simona Halep „cerea” bani, doar că totul era doar o farsă, după ce contul său a căzut victima hackerilor.

Hei, mă poate ajuta cineva? Sunt blocată în Elveția, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusă să plătesc 1.500 de dolari până în weekend. Am un cont pe Zelle. Aplicația Venmo nu merge dintr-un anumit motiv. Vă rog, nu mă mai întrebați dacă primesc bani prin Venmo. Este atât de rușinos„, au fost mesajele apărute și șterse de pe contul Simonei.

Postările au fost rapid şterse, dar la ceva timp, chiar înainte de miezul nopţii, hackerii au „recidivat”. Ei au postat mai multe reclame pe story-ul campioanei, dar şi un concurs imaginar, în care Simo şi-ar fi răsplătit cei mai loiali fani.

digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*